
Πράσινη σαλάτα με κατίκι Δομοκού

Σπιτικό ψωμί με φυτοοιστρογόνα

Μερίδες
4
Δυσκολία
Εύκολο
Χρόνος
15′

Συστατικά
- 825 γρ. νερό
- 825 γρ. φυσικός χυμός πορτοκάλι
- 40 ml στέβια υγρή
- 250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
- Κανέλα
- Αμύγδαλα φίλε, ψημένα
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το νερό, το χυμό πορτοκαλιού και τη στέβια.
- Μόλις βράσουν, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα του κέικ με τρύπα στη μέση και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε τον χαλβά σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με κανέλα και αμύγδαλα φιλέ