
Σουβλάκια κοτόπουλου φαχίτας στη σχάρα

Σιμιγδαλένιος χαλβάς…αλλιώς

Μερίδες
2
Δυσκολία
Εύκολο
Χρόνος
12′

Συστατικά
- 200 g Κατίκι Δομοκού
- 500 g μαρούλι
- 10 ντοματίνια, κομμένα στα δύο ή τέταρτα
- 1 κ.γ. μπούκοβο
Για τη Βινεγκρέτ : - 90 ml ελαιόλαδο
- 60 ml κρέμα βαλσάμικο
- 60 ml χυμός πορτοκαλιού
- 3 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το μαρούλι και τα ντοματίνια σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βινεγκρέτ μαζί σε ένα μικρό μπολ.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα με Κατίκι Δομοκού και την υπόλοιπη βινεγκρέτ στο πλάι. (Τυχόν υπολειπόμενη βινεγκρέτ μπορεί να παραμείνει στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες).
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύει άριστα ψητά ψάρια και λευκά κρέατα