Ρίχνετε σε ένα μπολ το γιαούρτι ,το σκόρδο (αφου το λιωσετε πρωτα ), την ματζουράνα, το θυμάρι, ανακατεύετε καλά και περνάτε το κοτόπουλο να καλυφθεί.
Αναμιγνύεται σε ρηχό πιάτο την φρυγανιά,τον μαϊντανό, βγάζετε τα φιλέτα από μείγμα γιαουρτιού και να περνάτε μέχρι να καλυφθούν καλά από το μείγμα φρυγανιάς.
Βάζετε τα φιλέτα δύο ψυγείο για μισή ώρα.
Μετά από μισή ώρα τοποθετήστε τα φιλέτα σε ταψάκι με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο 180ο βαθμούς.
Για να είστε σίγουροι ότι έχουν ψηθεί τοποθετήστε ένα μαχαίρι στο πιο χοντρό σημείο . Εάν δε βγάζει ροζ υγρά είναι έτοιμο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων μας.