Βράζω σε μικρό κατσαρολάκι ή μπρίκι το νερό και προσθέτω τις 2 κ.σ μέλι και κανέλα , Αφήνω το μέλι να λιώσει καλά και χαμηλώνω την φωτιά για 5 λεπτά ακόμη ώστε να πάρει και το άρωμα της κανέλας.
Τοποθετώ τις φρυγανιές μου σε μικρό πυρέξ και καλύπτω τα κενά με προσθετές φρυγανιές. Μόλις λίγο κρυώσει το σιρόπι με κουτάλι σούπας περιβρέχω τις φρυγανιές.Για το γλύκο
Διαλύω το φακελάκι ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες με ζεστό νερό και προσθέτω 1 κ.σ μέλι. Τοποθετώ το ζελέ στο ψυγείο έως να ετοιμάσω την κρέμα μου
Από το γάλα τραβώ μισό φλιτζάνι και διαλύω τις 6 κουταλιές σούπας κάστερ πάουντερ. Βάζω το υπόλοιπο γάλα να βράσει και προσθέτω κατά τον βρασμό το μέλι να διαλυθεί. Μόλις πάρει βράση κατεβάζω από την φωτιά και ρίχνω το διαλυμένο μείγμα στο βραστό γάλα ανακατεύοντας συνεχώς έως να πήξει η κρέμα. Τοποθετώ την κρέμα πάνω από τις φρυγανιές με απαλές κινήσεις
Βγάζω το μείγμα του ζελέ από το ψυγείο και το ρίχνω πάνω από την κρέμα (να χει κρυώσει και το ζελέ και η κρεμά). Τοποθετώ το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων μας.