Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτω το τεμαχισμένο μπρόκολο , την πατάτα ,το καρότο
Προσθέτω το γάλα σόγιας και τον μισό ζωμό λαχανικών και αφήνω σε χαμηλή φωτιά να βράσουν τα λαχανικά.
Σε αντικολλητικό σκεύος προσθέτω 1/2 φλιτζάνι νερό ,το κρεμμύδι , το μπαχάρι και 1 κ.σ ελαιόλαδο εώς να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Προσθέτω το κρεμμύδι ,το αλάτι ,το πιπέρι μαζί με τα βρασμένα λαχανικά και ανακατεύω. Σβήνω την φωτιά και περνάω την σούπα με ραβδομπλέντερ στη χαμηλή σκάλα. Προσθέτω σιγά σιγά απ’ο τον ζωμό λαχανικών μέχρι να έχω την ύψη μιας σούπας. Τέλος προσθέτω το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων μας.