Σαλάτα με φράουλες και γαρίδες
Σούπα βελουτέ με μπρόκολο, πατάτα και τοφού
Μερίδες
1
Δυσκολία
Εύκολο
Χρόνος
15′
Συστατικά
- 2 μέτριους βολβούς παντζάρι (βραστούς ή ψητούς)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 σπιρτόκουτα φέτα
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Λίγα φύλλα βασιλικού
- 2 σούπας βαλσάμικο
Εκτέλεση
- Κόβω το παντζάρι σε λεπτές φέτες, προσθέτω ελαιόλαδο, βαλσάμικο, τη φέτα, το σκόρδο.
- Τοποθετώ τα παντζάρια , το βαλσάμικο, το λάδι ,το σκόρδο και τέλος τη φέτα.
Μια πραγματική υπερτροφή το παντζάρι μας προσφέρει ισχυρά αντιοξειδωτικά και πολλές φυτικές ίνες. Προάγει τον κορεσμό βοηθά τη μείωση της κατακράτησης,
Ιδανική σαλάτα για κύριο γεύμα ή βραδινό και μπορεί να συνδυαστεί με παξιμάδια ή φρέσκο ψωμί.
Καλή απόλαυση!