Πατατοσαλάτα με γιαούρτι
Σαλάτα παντζάρι με φέτα
Μερίδες
1
Δυσκολία
Εύκολο
Χρόνος
20′
Συστατικά
- 5-6 φύλλα μαρούλι
- 5 τεμάχια φράουλες
- 4-5 τεμάχια γαρίδες βραστές ή ψητές
- 1 κ. γλυκού σουσάμι
- 2 κ. σούπας βαλσάμικο
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και βράζουμε τις γαρίδες (εγώ παίρνω καταψυγμένες για ευκολία) για 10 λεπτά ή τις ψήνουμε σε αντικολλητικό σκεύος.
- Κόβουμε το μαρούλι και τις φράουλες.
- Σε μεγάλο μπολ σαλάτας προσθέτουμε το μαρούλι, τις φράουλες, το σουσάμι, το βαλσάμικο, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Υπέροχη σαλάτα που συνδυάζει τα αρώματα της φράουλας με την φίνα γεύση της γαρίδας. Η γαρίδα αποτελεί ένα εξαιρετικό θαλασσινό με καλή πρωτεΐνη ,καλά λιπαρά και φτωχές θερμίδες. Συνδυάστε τη σαλάτα με ένα ποτήρι λευκό κρασί για μέγιστη γεύση!
Καλή απόλαυση!