Εύκολη γαριδομακαρονάδα
Της γαρίδας η νοστιμιά ξακουστή από παλιά πριν να έρθει η λαμπρή μια καλή επιλογή!

Βράζουμε τις γαρίδες για 25 λεπτά . Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε αντικολλητικό σκεύος προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1 κ.σ ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ,τον βασιλικό έως το κρεμμύδι για μαλακώσει.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα ,το αλάτι ,το πιπέρι και την νοστιμιά .
Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά .
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε άλλη 1 κ.σ ελαιόλαδο
Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας . Στραγγίζουμε και προσθέτουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο ανακατεύοντας ώστε να φτάσουν σε όλα τα λιγκουίνι.
Σερβίρουμε τα λιγκουίνι μαζί με την σάλτσα με τις γαρίδες
Καλή απόλαυση !
Συστατικά
Οδηγίες
Βράζουμε τις γαρίδες για 25 λεπτά . Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε αντικολλητικό σκεύος προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1 κ.σ ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ,τον βασιλικό έως το κρεμμύδι για μαλακώσει.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα ,το αλάτι ,το πιπέρι και την νοστιμιά .
Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά .
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε άλλη 1 κ.σ ελαιόλαδο
Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας . Στραγγίζουμε και προσθέτουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο ανακατεύοντας ώστε να φτάσουν σε όλα τα λιγκουίνι.
Σερβίρουμε τα λιγκουίνι μαζί με την σάλτσα με τις γαρίδες
Καλή απόλαυση !