
Φασολάκια φρέσκα με καλαμπόκι

Avocado Spread για το ψωμί!

Μερίδες
4
Δυσκολία
Εύκολο
Χρόνος
30′

Συστατικά
- 400γραμμάρια φιλέτο μπακαλιάρου
- 1 κρεμμύδι
- 150 γραμμάρια ξεφλουδισμένες ντομάτες σε κονσέρβα
- αλάτι
- ξύδι
- 4κ.σ λάδι
- πάπρικα
- 2κ.σ άνηθος
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίστε το ψάρι και κόψτε σε σε κύβους, ραντίστε το με ξύδι και αφήστε το να τραβήξει για 5 περίπου λεπτά.
- Στο μεταξύ, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε το κρεμμύδι. Αχνίστε το σε 2κ.σ λάδι και 4κ.σ νερό να γίνει μαλακώσει.
- Πασπαλίστε το ψάρι με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα (σκόνη).Το ψάρι σας τώρα πρέπει να έχει βαφτεί κόκκινο.
- Λαδώστε με το υπόλοιπο λάδι ένα πυρέξ και βάλτε μέσα το κρεμμύδι και τα κομμάτια του ψαριού.
- Ανακατέψτε τις ντομάτες με τον άνηθο και περιχύστε στο ψάρι.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο , στους 200 βαθμούς κελσίου για 10 λεπτά.
- Πασπαλίστε με πάπρικα και συνοδέψτε με πατατοσαλάτα.