Τον στόχο εάν θέλω να πετύχω
Και να μαι ωραίος και υγιείς
Πάνω από όλα αγκαλιάζω
Τα θέλω μου και μένα μαζί❤️
💏💏Παγκόσμια ημέρα αγκαλιας💏💏
Καλημέρα,σας γράφω λίγο ετεροχρονισμένα γι αυτή την μέρα καθώς ήταν χθες (21/01) αλλά ήθελα πολύ να σας μιλήσω για αυτό.
Η αγκαλια λοιπόν ξέρεις..είναι αυτό που τυλίγεις τα χέρια σου γύρω από τον άλλο και εκεί αφήνεις με ασφάλεια την ψυχή σου. Με μια αγκαλιά μπορεί να γαληνέψει το μέσα σου ,να πάρεις δύναμη ,να αλλάξεις εσωτερικά.
Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα έμβια όντα λειτουργούν μέσα από την αγκαλιά και το βλέπουμε ολόγυρα στη φύση σε ζώα, φυτά και δέντρα.
Γιατί λοιπόν σου προτείνω να αγκαλιάσεις την διατροφή σου;
Πολύ συχνά ακούω στη δουλειά μου να μου δηλώνουν ότι δεν αγαπούν τα φρούτα, δεν αρέσουν τα λαχανικά, τους ζοριζει το πολύ νερό, δε συμπαθούν την άσκηση.
Καλή φίλοι…..εαν δεν ΑΓΚΑΛΙΆΣΕΙΣ με αγάπη αυτή την αλλαγή δε θα αποδώσει.
Πρέπει να πίνεις το νεράκι νιώθοντας ευνομοσυνη που το έχεις, να απολαμβάνεις ένα ζουμερο μήλο. Να ενθουσιάζεται με μια χρωματιστή σαλάτα. Να χαίρεσαι που σήμερα περπατησες και ασκήθηκες. Γιατί ;
Πάνω από όλα γτ μπορείς…έχεις την δύναμη είναι μέσα σου. Γιατί σου αξίζει μια υγιείς ζωη ,σου αξίζει ένα γερό σώμα, σου αξίζει να περάσεις την ζωή σου ταξιδεύοντας και όχι με πόνους .
Και ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις πως το βλέπεις, και να το αγκαλιάσεις. Και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχει και μόνο ωραία θα αισθάνεσαι ❤️


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Dietfulness

Bikini project : Πως θα φορέσω φέτος μπικίνι;

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες..ειρθε το καλοκαίρι με ήλιο ,θάλασσα και ξεγνοιασιά 🍉Ιδιαίτερα μετά από την μεγάλη περιπέτεια που περάσαμε τους τελευταίους μήνες νιώθουμε όλο και περισσότερο την διάθεση να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφα 😊Τι γίνεται όμως με την διατροφή μας αυτή την περίοδο; Τι συμβαίνει με τα 'κιλα της καραντίνας'; Πώς θα προλάβω […]

Facebook
Instagram
YOUTUBE